Top

Volt stressz, nincs stressz!

mjd

Volt stressz, nincs stressz!

Tegnap odáig jutottam, hogy már nem bírom tovább. Folyamatos stressz, migrén, kórház, vizsgálatok, remegés itthon, a munkahelyen, rossz érzés, feszültség belül. Végül tegnap este sírás. Nem csak a családom, a párom, a kollégáim kezdtek el aggódni, hanem én is. Döntöttem. Ez így nem mehet tovább, mert még 30 éves korom előtt megőszülök, megőrülök attól, hogy nem tudok ellazulni, túlságosan komolyan veszek mindent.
 
Ma voltam először stresszoldó jógán. Amikor bementem, még a hangom is remegett, feszélyezve éreztem magam. Még az óra elején is. Aztán a másfél óra alatt szépen oldódott mindent. Végre el tudtam magam engedni! Nem hittem el! Átmozgatta a testem, a lelkem és az elmém! A végén a relaxációnál egy gyönyörű álomkép jelent meg előttem. Nem tudom az idejét, mikor éreztem ilyet…
 
Ahogy hazaértem, volt még dolgom bőven: főzés, rendrakás, mosás, ráadásul a kolléganőm szólt, hogy holnap másfél órával korábban kell bemennem dolgozni (hozzáteszem, hogy min. 14 órázunk). Régebben, de még tegnap is ettől a sok infótól agyrohamot kaptam volna. Még ma délelőtt is felhívtam anyukámat, mert pánikrohamot kaptam a központban a tömegtől meg ilyen apróságoktól, hogy nem írtam bevásárlólistát… ki érti?
 
Ahogy kijöttem az óráról, mintha kicseréltek volna. Nem érzek feszültséget, feldolgoztam az infókat, nem rezeltem be attól, hogy korábban kell bemennem és a többi. Simán elintéztem mindent stressz nélkül és még van bőven egy órám egyéb dolgokra, amíg a barátom haza nem ér vidékről egy hét után.
 
Szeretném megtartani ezt az érzést. Köszönöm nektek! Ahogy tudok biztos, hogy járni fogok az órákra!
 
Szerző: Palotai Magdolna
Fotó: Mandala Jóga Debrecen

admin
No Comments

Post a Comment