Top

Mandala Jóga Live

 

 

Mandala Jóga Live – Online jóga otthon

A Mandala Jóga Live a Mandala Jógastúdiók online oktatási felülete. A belépéshez egy automatikusan megújuló Online Jóga Bérletre van szükséged, amiért mindössze 3500 Ft/hó hozzájárulást kérünk.

Az Online Jóga Bérlettel egy naptári hónapon keresztül korlátlanul látogathatod az online jóga oktatási felületet, ahova naponta töltünk fel kezdőbb és haladóbb jógaórákat, minitanfolyamokat, sőt, rövidebb elméleti jóga képzéseket is. Egyszerű szűrőrendszerrel kereshetsz a jóga videók között, de élő adásban is rendszeresen gyakorolhatsz velünk.

 

ÓRAREND június 1-7. (élő közvetítés)

H: Hatha jóga kezdő Emesével
K: Astanga alapok Gyöngyvérrel
Sz: Gerincjóga kezdő Timivel
Cs: Nőijóga kezdő Zitával
P: Lótuszülés előkészítése Gergővel

Minden élő bejelentkezés 18.15-kor kezdődik, igyekszünk pontosak lenni! Az élő gyakorlások többnyire 40-60 percesek, de a videótárban találsz 15 perces átmozgatást és haladóbbaknak szóló tematikus workshopokat is!HOGYAN JÓGÁZZ OTTHON

1. Válassz ki egy jógavideót!
Amíg ki nem alakul a saját otthoni gyakorlásod, jógázz a kedvenc oktatóddal online!

2. Teremtsd meg a körülményeket!
Nyugodt időpont, rend, tisztaság, szellőztetés, kényelmes ruha, jógamatrac.

3. Hangolódj rá!
A jóga mindig a figyelme befelé fordításával kezdődik! Hunyd le a szemed, figyeld a légzést, ha segít, használhatsz zenét, mécsest, füstölőt vagy illóolajat.

4. Tartsd tiszteletben a határaidat!
Idő, amíg megtanulod a mozdulatokat, ne felejtsd el, hogy az oktató is évekig gyakorolta! Ha szükséges, állítsd meg a videót, és feküdj le egy percre hanyatt fekvésben.

5. Mindig relaxálj a végén!
Még ha rövidebb videóra is gyakorolsz, akkor is mindig zárd a gyakorlásod relaxációval! 2 perc elég, 5 perc nagyon jó, de 10-15 perc az igazi!

A Gerincjóga a legbiztonságosabb, érdemes azzal kezdeni, a haladó gyakorlásokat csak tapasztaltabbaknak ajánljuk!